Поліція офіційно підтвердила, що Андрій Бузинарський був п`яним

2270 0

Ми у соцмережах:

Поліція офіційно підтвердила, що Андрій Бузинарський був п`яним

Поліція Рівненщини прокоментувала автопригоду, яку у Рівному сьогодні скоїв нетверезий Андрій Бузинарський, син міліціонера-політика Михайла Бузинарського. Автомобілем "Шкода" він підбив "Дачію Логан" та погрожував вбивством журналістці Інні Білецькій.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє:

" Поліцейські на місці події встановили, що 26-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Skoda Octavia», рухаючись зі сторони вулиці Гагаріна на заборонений сигнал світлофора, допустив зіткнення з автомобілем марки «Dacia Logan», під керуванням 60-річного мешканця обласного центру.

Пасажирка автомобіля «Dacia», 57-річна дружина водія, отримала забій грудної клітки. У водія цього ж автомобіля медики діагностували забій хребта та тупу травму живота. Обох після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

Водій автомобіля «Skoda» не постраждав. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер «Драгер» показав 2,14 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування.

Крім того, поліцейські з’ясували, що 26-річному рівнянину у межах кримінального провадження за фактом збуту наркотичних речовин Рівненський районний суд обрав міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту з 22-у гоину вечора по сьому годину ранку . Поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання Рівненським районним судом зміни запобіжного заходу на більш суворий.

Також встановлено, що під час оформлення матеріалів  ДТП 26-рівнянин погрожував фізичною розправою журналістці - головній продюсерці місцевої телерадіокомпанії 36-річній рівнянці, яка здійснювала відеофіксацію події.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу України (погрозі або насильство щодо журналіста). Санкція статті передбачає покарання у виправних робіт, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк"

Читайте також  Бузинарський гуляє!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також