Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Костопільщині

4227 0

Ми у соцмережах:

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Костопільщині

Сьогодні близько третьої ночі 43-річна жителька Збужа Костопільського району повідомила до поліції, що в її будинок врізалася автівка.

На місці події поліцейські з’ясували, що 22-річний житель Костополя, водій автомобіля «Mersedes», рухаючись у напрямку районного центру, у Збужі не впорався з керування та в’їхав спочатку у паркан із металевої сітки, а потім — у будинок.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області повідомляє, що внаслідок ДТП водій отримав травми, від яких помер у реанімаційному відділенні лікарні. Пасажир легковика, 23-річний місцевий житель отримав закриту черепно-мозкову травму, забійно-рвані травми лоба та плеча. Потерпілий нині перебуває у реанімації. У салоні авто був ще один пасажир, 23-річний костопільчанин. За попередньою інформацією він поки до лікарні не звертався.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі авто знаходиться на території місцевого відділу поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також