Поліція Рівненщини поповнилася молодими офіцерами

1743 0

Ми у соцмережах:

Поліція Рівненщини поповнилася молодими офіцерами

Нова генерація поліцейських. Амбітні та сповнені планів.

Отримали погони та одразу на службу: поліція Рівненщини поповнилася 56 молодими офіцерами

Напередодні після чотирирічного навчання із специфічними умовами їм урочисто вручили дипломи та офіцерські погони, а вже сьогодні, 13 квітня, вони прибули за розподілом для несення служби.

Із учорашніми випускниками Національна академія внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ та ХНУВС, а нині вже підлеглими зустрілося керівництво ГУНП в Рівненській області.

- Радий вітати вас у нашій поліцейській родині, — звернувся до молодих офіцерів очільник поліції Рівненської області Олександр Ганжа. — Одразу зауважу — легко не буде. Адже ви розпочинаєте службу в умовах правового режиму воєнного стану, де щодня потрібно бути готовим до будь-яких викликів. А от навчатися ви будете і надалі. Бо у поліцейській діяльності без цього неможливо. Витримки вам, а головне — професіоналізму та відданості справі, який вирішили присвятити своє життя. А ми, зі свого боку, допоможемо вам опанувати всі ази у роботі.

Як додала заступниця начальника ГУНП Інна Власова, у поліції Рівненщини — потужний та професійний колектив: «Бажаю вам, аби ваші батьки завжди були горді за вас та пишалися вашими досягненнями. Адже саме від ваших правильно прийнятих та зважених рішень залежать людські долі».

Молоді поліцейські поповнять особовий склад територіальних підрозділів по лінії превенції, досудового розслідування, а також кримінального блоку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також