Поліція стверджує, що над 10-річною дівчинкою у Рівному старшокласниці не знущалися

1853 2

Ми у соцмережах:

Поліція стверджує, що над 10-річною дівчинкою у Рівному старшокласниці не знущалися

За словами поліцейських, у дитини трапився конфлікт із дівчатами 11-ти та 12 років і під час суперечки була лише штовханина, а не знущання.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, мама 10-річної дівчинки звернулася до поліції з повідомленням, що двоє 14-річних дівчат побили обличчя її доньки.

«Дівчинка гуляла разом зі своїми чотирма друзями на вулиці. У цей час між нею та ще двома дівчатами, які також гуляли неподалік, виник конфлікт, який тривав близько 30 хвилин і полягав у тому, що дівчата між собою сварилися. Через трохи конфлікт переріс в шарпанину, під час якої 10-річна рівнянка отримала тілесні ушкодження», - повідомляє поліція.

Поліцейські встановили дітей, які брали участь у конфлікті. Ними виявилися двоє дівчат 11-ти та 12-ти років. Усі учасниці конфлікту навчаються у різних школах.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини інциденту. Також працівники ювенальної превенції провели профілактичні роз’яснювальні бесіди з учнями та учительським складом шкіл, де навчається потерпіла, аби не допустити у подальшому подібних випадків.

Нагадаємо, що раніше повідомляли, що 10-річна дівчинка захистилася за безпритульного пса, після чого старші дівчата її побили.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також