Поліція затримала водія вантажівки з Запоріжжя, який скоїв у Рівному ДТП

769 0

Ми у соцмережах:

Поліція затримала водія вантажівки з Запоріжжя, який скоїв у Рівному ДТП

П’ять травмованих внаслідок ДТП у Рівному: затриманому водію вантажівки повідомили про підозру

55—річного жителя Запоріжжя затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України — він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання за спричинення автопригоди за участю чотирьох транспортних засобів.

Нагадаємо, що він допустив у Рівному зіткнення із пасажирським мікроавтобусом «Mercedes-Benz» під керуванням 63-річного жителя Рівненського району. Від від удару «Mercedes» по інерції зіткнувся із автомобілем «Ford Courier», яким керував 41-річний уродженець Харкова та автомобілем «Dacia» під керуванням 30-річної жінки.

У салоні мікроавтобуса, який віз працівників пошти на роботу, перебувало орієнтовно 12 осіб. Допомога медиків знадобилась для сімох пасажирів: п’ятьох доставили до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили потерпілому тяжке тілесне ушкодження розпочато досудове розслідування

Транспортний засіб «Renault Magnum» був завантажений спеціальними балонами для перевезення метану, однак на момент ДТП газу в них не було, повідомила поліція Рівненщини.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також