Поліція знайшла внука, якого бабця з дідом розшукували з січня

1202 0

Ми у соцмережах:

Поліція знайшла внука, якого бабця з дідом розшукували з січня

17-річний рів нянин пішов з дому ще минулого року. І тільки зараз правоохоронним органам вдалося його знайти, і то випадково, в столиці.

У відділі комунікації поліції області розповіли, що ще у січні цьогоріч їм повідомили працівники соціальної служби, що 17-річний рівнянин тривалий час не відвідує заняття у коледжі.

Працівники ювенальної превенції, які прибули за місцем проживання юнака, з’ясували, що неповнолітнього сироту виховує 67-річна бабуся з дідусем. Вона розповіла поліцейським, що онук залишив місце проживання ще 20 грудня торік.

Правоохоронці у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, оголосили неповнолітнього у розшук та залучили до його пошуків весь особовий склад ювенальної превенції області.

17-річного рівнянина викрили столичні поліцейські, коли прибули на виклик про подію, у якій він став свідком.

Працівники ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області повернули дитину додому. Поліцейським він не зміг пояснити чому так вчинив, адже окрім соціальної виплати,  удома був забезпечений усім необхідним, у тому числі навчанням у місцевому коледжі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також