Польські віртуози виступатимуть у Рівному

1251 0

Ми у соцмережах:

Польські віртуози виступатимуть у Рівному

Концерт струнного квінтету «VOLOSI» в Рівному відбудеться під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьк та присвячений 100-річчю незалежності Республіки Польща.

«VOLOSI» - це коли ти бачиш на власні очі, як інструмент і людина зливаються воєдино. Фантастично хвилююча музика».

«...В залі панувала ідеальна тиша, ніхто не смів порушити атмосферу тієї казки, що створили натхненні музиканти. Така музика знищує будь-які кордони та обмеження, все набуває іншого змісту»
«Надзвичайно, неперевершено та феєрично!»

Ви чекали на них, ми впевнені! На неймовірно емоційних та чуттєвих польських віртуозів, що легко вплітають класичні мелодії європейських композиторів у потоки балканських, трансільванських і карпатських мотивів, поєднуючи вишуканість і майстерність виконання з невимушеністю, спонтанністю та надзвичайною емоційністю.

Джазовий клуб «ДжЕм» 19 вересня запрошує на концерт струнного квінтету «VOLOSI», що відбудеться в Рівненському обласному музично –драматичному театрі о 19:00.

Один з найвідоміших в світі струнних квартетів Польщі вже добре знаний українською публікою. Географія виступів квінтету - це Франція, Бельгія, Канада, Норвегія, Словенія, Італія, Грузія, та навіть Стокгольмська Ратуша у присутності його величності Карла XVI Густафа, Короля Швеції. До Рівного струнний квартет «VO?OSI» завітає вп’яте.

Учасники гурту Кшиштоф і Станіслав Ласони — випускники музичної академії імені Кароля Шимановського (Катовіце), зачаровані народною музикою, яку з дитинства чули у довколишніх гірських селах. Збігнєв Міхалек, Ян Качмажик та Роберт Важут — гуральські народні музики, мешканці гір, де сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.

Квитки на концерт струнного квінтету можна придбати за телефонами: (097)785-87-41, (097)757-61-64; в касі драматичного театру з 14:00 по 19:00, крім понеділка та на головній касі країни “Kasa.in.ua”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також