Поранені - в медикаментозному сні

1820 0

Ми у соцмережах:

Поранені -  в медикаментозному сні

Троє військових, поранених на Рівненському полігоні, знаходяться?в реанімації.

Про це повідомив «Громадському радіо» начальник Західного-регіонального медіацентру Олександр Поронюк. За його даними, близько години дня у п’ятницю поранених доставили вертольотом до Львівського медичного шпиталю. Переліт пройшов без ускладнень і вже о другій годині їм почали проводити операції?— діставали осколки, проводили хірургічну чистку ран. У важкому стані перебував військовий з проникаючою раною голови. У всіх бійців мінно-вибухові травми шиї, голови та верхньої частини тіла. Операції тривали майже шість годин. Про будь-які зміни в стані чоловіків говорити ще рано.

- Вони знаходяться в медикаментозному стані (сні - ред.), щоб вони не відчували болю, щоб нормально проходили всі процеси, їх безперечно медикаментами забезпечують. Зараз ці хлопці знаходяться у реанімації під постійним наглядом лікарів і медсестер. Будемо сподіватися, що все в них буде добре, — сказав Поронюк.

Прямо зараз лікарі в шпиталі проводять консиліум. Хочуть визначити подальше лікування бійців.

Військовим 22, 32 і 33 роки. Двоє з них із Закарпаття, ще один?— з Хмельницької області. Нагадаємо, військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху на Рівненському полігоні, в результаті якого загинули троє бійців. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів напрацює необхідні пропозиції, щоб в Україні більше не повторилася ситуація із загибеллю військових від вибуху вітчизняної техніки. У Міноборони озвучили основну версію вибуху на Рівненському полігоні - це порушення техніки безпеки. Президент Петро Порошенко доручив на навчаннях до завершення розслідування міномети «Молот» не застосовувати. Раніше в Міноборони заявили, що загрози життю трьом військовим, які серйозно постраждали від вибуху міномета на Рівненському полігоні, немає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також