Посадив чужих дітей в авто і в’їхав у дерево

2702 0

Ми у соцмережах:

Посадив чужих дітей в авто і в’їхав у дерево

Шестеро дітей, яких 29-річний підприємець з Дермані Другої Здолбунівського району минулої суботи запросив покататися на його автівці, опинилися у лікарні.

ДТП трапилася у суботу неподалік кафе «Бахус» у селищі Мізоч. Чорний «Фольксваген Пасат», яким керував Микола Каменяка, в’їхав у дерево. У салоні автомобіля було шестеро чужих дітей віком від 5 до 17 років. Як розповідають у поліції, чоловік мав їхати на СТО і запропонував дітям двоюрідних братів та своєї дружини прокататися разом із ним. Чому водій не впорався з керуванням — у поліції ще не з’ясували. Розповідають, що видимих ознак сп’яніння у нього не було.

Результати огляду у медзакладі на рівень алкоголю у крові ще не готові, — повідомила Ольга Олійник із відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Рівненській області. — Слідчий станом на вівторок ще не спілкувався з водієм, оскільки йому мали робити операцію. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини ДТП. Підозру оголошено ще не було.

Миколу Каменяку повезли до Рівного з політравмою, ушкодженням ключиці та внутрішніх органів. А ось дітей «швидка» доставила до районної лікарні у Здолбунові.

За повідомленням поліції, у 9-річної Меланії були забої, перелом щелепи та струс мозку, 5-річного Дмитра — закрита черепно-мозкова травма, 16-річного Максима — травма гомілки, у 15-річних Віктора та Миколи — забої ніг, а у 17-річного Віктора — забій хребта. Усі хлопці — родом зі Здолбунова, травмована дівчинка — із Дніпра.

Чотирьох дітей ми виписали швидко, а двох з травмами голови відправили до обласної лікарні, оскільки їм потрібно було зробити комп’ютерну томографію, аби впевнитися, що їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, — прокоментував головний лікар Здолбунівської ЦРЛ Владислав Сухляк.

Двоє дітей і досі на лікуванні у Рівному, як і водій. Спілкуватися із журналістами 29-річний Микола Каменяка не захотів. Чоловік зареєстрований у селі Дермань Друга. Проте, за словами тамтешнього сільського голови Володимира Каменяки, Микола фактично проживає разом із дружиною у Мізочі, де і трапилася ДТП. У Дермань Другу, втім, приїздить часто, бо там живе його мама.

Він хороший хлопець, алкоголем не зловживав, — розповідає сільський голова. — Мама вчителькою працювала, а батько, який уже помер, був підприємцем.

З 2009 року зареєстрований як підприємець і сам Микола. Родині у Дермані Другій належить магазин. Авто ж, розповідають у селі, чоловік купив недорого, бо на іноземній реєстрації.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також