Повернення «Вереса» на «Республіканський»

1494 0

Ми у соцмережах:

Повернення «Вереса» на «Республіканський»

Рівненський «Верес» цієї неділі після 23-річної перерви знову зіграє на НСК «Олімпійський». Останнє побачення київського «Динамо» та рівнян відбулося там у травні 1995 року тоді ще на «Республіканському стадіоні».

Столичний клуб, за який виступали Шовковський, Лужний, Ващук, Дмитрулін, Калитвинцев, Косовський, Шевченко, Леоненко, розгромив Дьомушкіна і команію — 7:0. Загалом на головній арені країни «вересівці» грали чотири рази, і лише раз вони залишали її з високо піднятими головами, вибивши у 1993-му «Динамо» з Кубка України.

Цього сезону «Верес» проти киян у столиці вже грав. Але через поведінку вболівальників матч цей проходив на «Динамо» при порожніх трибунах і завершився 0:0. Втім, завдяки нинішній системі чемпіонату, а також турнірним успіхам, «Верес» таки дав можливість своїм вболівальникам завітати на головний стадіон держави.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату «Верес» боротиметься у першій шістці. Крім «Динамо» суперниками будуть «Шахтар», «Ворскла», «Зоря» та «Маріуполь». Від «Ворскли», що посідає третє місце, команду Юрія Свіркова відділяє 5 очок. За 10 турів другого етапу відіграти цю відстань реально, але головна мета — все ж не бути шостим зайвим у єврокубковій п’ятірці. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також