Позбутися за одну ніч

1634 0

Ми у соцмережах:

Позбутися за одну ніч

У горлі дере, ніс починає закладати і ви вже готуєтеся провести кілька днів у ліжку? Ці, на перший погляд, дивні поради допоможуть позбутися легкої застуди лише за одну ніч.

Одягніть холодні мокрі шкарпетки. Ваше завдання — посилити циркуляцію крові. Це прискорить виведення токсинів, що викликають нездужання. А заодно зніме набряклість з носоглотки. Отож щоб «розігнати» кров, спочатку розпарте ноги, потім надягніть холодні мокрі шкарпетки, зверху — поліетиленовий і лягайте спати. Вранці має полегшати.

Сильно зволожте повітря. Особливо в тому приміщенні, де будете спати. Якщо зволожувача немає, намочіть махрові рушники і розкладіть на радіаторах. Можна поставити біля узголів'я ліжка ємність з водою. Чим вологіше повітря, тим легше слизовим оболонкам боротися з інфекцією.

Зваріть курячий бульйон. При варінні куряче м'ясо виділяє цистеїн — речовину, яка володіє бронхорозширювальним ефектом і полегшує дихання. Пийте бульйон так часто, як зможете, і чим більше, тим краще.

Їжте часник з маслом. Перевірений роками метод: раз на 3 години з'їдати зубчик часнику в ложці оливкової олії. Вона захистить стінки шлунка і запобігатиме неприємному запаху з рота.

Перед застосуванням обов’язково порадьтеся з лікарем!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також