Пожежникам видали нові авто й обіцяють 44 квартири (ФОТО)

2052 0

Ми у соцмережах:

Пожежникам видали нові авто й обіцяють 44 квартири (ФОТО)

У довгобуд, що законсервований з 90-х на вулиці Князя Володимира у Рівному, навпроти “Рівнеобленерго”, вкладуть гроші і облаштують там пожежне депо, центр екстрених служб та 44 квартири для рятувальників.

А ще сьогодні рівненським пожежникам передали два нові німецькі автомобілі — для виїзду на пожежі та ДТП.

Одну автівку, маневрену та оснащену за останніми європейськими стандартами, рівненським рятувальникам придбали за кошти ДСНС України.

- Це спеціалізоване авто з категорії “чотири на чотири”, що означає, що він з високою прохідністю, - розповів начальник ГУ ДСНС в Рівненській області Сергій Крук. - На ньому екіпаж рятувальників виїздитиме на ДТП. В автомобілі є клейка плівка, щоб розбивати скло без осколків, щоб уникати травмування потерпілих, склорізи, носилки, світлова вишка, штанги для підтримки, подушки, з допомогою яких можна підняти до 70 тонн вантажу і утримувати на висоті 30-40 см. Тобто перевернуту фуру з їхньої допомогою можна підняти.

Ще одне авто IVECO було придбане за кошти міського бюджету. Його вартість — 2,5 млн гривень. Воно обладнане висувною драбиною, мотопомпою, запасом води й піни та власним генератором невеликої потужності. З його допомогою рятувальники можуть гасити пожежі не тільки у місті, а й в лісах, на смітниках.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також