Причини популярності горілки Немирофф на світовому ринку

677 0

Ми у соцмережах:

Причини популярності горілки Немирофф на світовому ринку

Майже 30 років горілка Немирофф відома серед споживачів всього світу. За цей час компанія розробила широкий асортимент продукції, який включає чисту горілку, а також різні настоянки на травах, фруктах. Напій можна використовувати при виготовленні коктейлів. 
Тонкощі виробництва горілки Немирофф  
Вся продукція виготовляється зі спирту класу Люкс. Цей спирт виробляється з суміші зернових культур, а також картоплі. При цьому вміст крохмалю в первинній сировині не повинен перевищувати 35%. З такого спирту виготовляють алкогольну продукцію преміум-класу, до якого відносять товари бренду Nemiroff. 
В ході виробництва, спирт Люкс кілька разів піддається ректифікації, для повного видалення сивушних домішок та смол, які провокують виникнення головного болю на наступний день після застілля. Саме тому алкогольна продукція компанії Nemiroff користується широкою популярністю при виготовленні коктейлів, а також часто купується для застілля. 
Популярні різновиди горілки Немирофф  
Основна особливість горілки в тому, що при її виробництві використовують виключно артезіанську воду, яка піддається багаторазовому очищенню. Завдяки цьому вдається отримати м'який аромат без хімічних ноток. Щоб отримати нотки свіжості, в Nemiroff додають екстракти алое, а також спеції. 
Різновиди: 
  • Однією з найбільш популярних вважається продукція Nemiroff delikat, яка піддається очищенню із застосуванням фільтрів з вугілля берези, і кокоса. 
  • Преміальна горілка Nemiroff Lex виготовляється за технологією тривалої витримки після купажування. Завдяки цьому продукт насичується солодкими нотками, ароматом анісу і ягід ялівцю.  
  • Nemiroff Cranberry відрізняється зниженою міцністю, яка становить 37,5%. Завдяки поєднанню мінеральної води з кислинкою ягід журавлини, вдається отримати унікальний напій. Рекомендовано вживати не відразу, а невеликими ковтками, як лікер. Невеликі ковтки дозволяють відчути смак напою. Він відмінно показав себе в складі коктейлів. 
Популярність горілки Немирофф на світовому ринку 
Близько 40% всієї продукції компанії Nemiroff йде на експорт. Це один з лідерів продажу алкоголю в магазинах безлімітної торгівлі Duty Free. Найбільш популярною серед українського споживача є горілка Медова з перцем, яку використовують в лікувальних цілях. 
Для популяризації власної продукції, компанія Nemiroff використовує продакт-плейсмент. Це один із прийомів прихованої реклами. У процесі рекламування товару його використовують в якості реквізиту у фільмах, комп'ютерних іграх, або ж кліпах.
Саме горілку Nemiroff вживали мафіозі у кліпі Lady Gaga, в 2010 році. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також