Пригрозили, що вб’ють полковника Самчука та генерала Середу

4166 0

Ми у соцмережах:

полковник Валерій Самчук

Електронні листи з погрозами отримали у п’ятницю керівник поліції Рівненщини Валерій Самчук та його тезка -начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Невідомий погрожував вбити не лише 51-річного полковника Самчука та 50-річного генерала поліції третього рангу Середу, а й розправитись з їхніми родинами.

Авторів обох листів зараз шукають колеги офіцерів з відповідних спецслужб Нацполіції України. Чи пов’язані обидві погрози керівникам поліції двох західних областей України між собою поки що невідомо. Подейкують, що Середі могли погрожувати контрабандисти, а Самчуку – бурштинокопачі. Та оскільки листи з погрозами надійшли керівникам поліції майже одночасно, то не виключено, що ворог у них знайшовся спільний, або ж це просто чиясь передноворічна витівка. Адже коли хочуть когось вбити, то вбивають, а про це не попереджають. 

Нагадаємо, що Валерій Самчук був призначений на посаду начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області у червні 2017 року, а Валерій Середа – ще у грудня 2016 року.

Генерал Середа брав безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, він є учасником бойових дій та головою громадського об’єднання «Асоціація учасників АТО Львівщини».

У поліції Рівненщини РВ підтвердили, що лист з погрозами керівнику поліції справді надійшов, але прокоментувати ситуацію пообіцяли пізніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також