Приміщення Фонду держмайна повернув суд

1235 0

Ми у соцмережах:

Приміщення Фонду держмайна повернув суд

Йдеться про нежитлове приміщення, яке розташоване на вулиці Київській у Рівному та було надане Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Рівненській області в 2016 році у користування товариству з обмеженою відповідальністю "Українська бурштинова компанія".

Об’єкт нерухомості був загальною площею 262 кв м, його вартість -  754 тис грн.

Рівненська місцева прокуратура встановлила, що орендар використовував державне майно з порушенням вимог чинного законодавства, і це стало підставою для захисту прокуратурою державних інтересів та пред’явлення позову про розірвання договору оренди і повернення державного майна, а також стягнення заборгованості за договором.

Позицію працівників регіональної прокуратури, які забезпечували участь у судовому розгляді, господарський суд Рівненської області підтримав та задоволив  позов у повному обсязі. Державним виконавцем це судове рішення виконано, а об’єкт державної власності фактично повернуто державі в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській області, повідомила "РВ" прес-служба прокуратури Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також