Приварський хоче знову бути заступником Муляренка

2552 0

Ми у соцмережах:

Приварський хоче знову бути заступником Муляренка

Колегія суддів Рівненського окружного адміністративного суду продовжує розглядати справу екс-першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського.

Колишній чиновник позивається до обласної адміністрації, бо вважає, що його звільнили неправомірно.

Причиною звільнення стало його погодження для надання відпустки начальнику Рівненського обласного управління водних ресурсів Сергію Васильєву. Він пішов у відпустку якраз перед тим, коли його хотіли звільнити. Це звільнення уже було узгоджене з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком¸ безпосереднім керівником Юрія Приварського. Однак, коли Муляренко був у відпустці, його уже колишній перший заступник відтермінував звільнення Васильєва.

Через це Юрія Приварського звинуватили у порушенні присяги держслужбовця. Причому за подвійне порушення: коли у липні він погодив відпустку начальнику обласного управління водного господарства та коли три місяці був на лікарняному.

Під час судового розгляду колегія суддів – Сергій Борискін, Катерина Недашківська та Дмитро Зозуля - заслухала пояснення як самого Юрія Приварського, так представників Рівненської ОДА, які погоджували відпустку.

Додамо, що ця справа тягнеться ще з 2017 року. Зараз її почали розглядати по-новому, бо попередня суддя через тиск на неї взяла самовідвід.

Читайте також по темі: Звільнення Приварського пришвидшив президент


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також