Привезли з Житомира 22 медалі

1249 0

Ми у соцмережах:

Привезли з Житомира 22 медалі

22 медалі, серед яких 14 золотих, 6 срібних та 2 бронзові, здобули спортсмени Рівненщини на чемпіонаті України з плавання серед ветеранів (категорія «Мастерс»). Змагання проходили у Житомирі.

На цих змаганнях наші спортсмени віком від 30 до 74 років виступали у шести вікових групах. Єдина жінка в команді Наталія Сімчук завоювала 5 золотих та 1 срібну медаль. Три «золота» та одне «срібло» привіз Олександр Лустюк. Найстарший за віком в команді учасник 73-річний Валерій Нестеренко також здобув 3 золоті медалі.
Кандидат в майстри спорту Сергій Манько здобув 2 «золота», 1 «стрібло» та 1 «бронзу». Крім того, на дистанції 400 м комплексного плавання спортсмен встановив рекорд України з результатом 5:35:43.
Також 1 золотою та 2 срібними нагородами поповнив свою скарбничку Олександр Бірюков. Одне «срібло» та одна «бронза» - у Івана Давидюка. На один крок від п’єдесталу опинився ще один учасник змагань Віктор Шилюк – в обох запливах він фінішував четвертим.

Загалом на чемпіонаті України з плавання серед ветеранів спортсмени з Рівненщини в командному заліку показали високі результати, повідомляє прес-служба обласної ради.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також