Прив’язана грабіжником до стільця жінка змогла сама звільнитися

1964 0

Ми у соцмережах:

Прив’язана грабіжником до стільця жінка змогла сама звільнитися

Молодий грабіжник в Дубровиці забрав у місцевої жительки цінні речі, прив’язав її до стільця й утік. Правоохоронці затримали злочинця, якому тепер загрожує 12 років ув’язнення.

 23 червня, близько 11 години 46-річна жінка займалася господарством у дворі. Коли зайшла до будинку, слідом за нею увірвався озброєний невідомий у масці та вимагав віддати цінні речі та гроші. 

Господиня будинку відразу впізнала в голосі зловмисника місцевого молодика та вимагала від нього покинути її оселю. Однак той, погрожуючи пістолетом, почав нишпорити будинком. Коли знайшов лише 70 доларів, срібні годинник та столові прибори, прив’язав жінку до стільця та втік. 
Потерпіла зуміла самостійно звільнитися та зателефонувала до чоловіка, а той - у поліцію. 

Молодика затримали одразу після вчиненого злочину поблизу автобусної зупинки.  Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили викрадені речі і травматичний пістолет. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні розбою, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За вчинений тяжкий злочин молодик, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, може опинитися за ґратами строком до  12 років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також