Прокурор-криміналіст став благодійником бібліотеки

1563 0

Ми у соцмережах:

Прокурор-криміналіст став благодійником бібліотеки

Олександр Коташевський, знаний у Рівному старший радник юстиції, почесний працівник прокуратури України, який вів безліч резонансних справ, отримав почесне звання “Друга” Рівненської обласної бібліотеки для дітей.

 26 березня в обласному театрі ляльок з нагоди завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання, відбулося урочисте свято книги “Book fashion week”. В рамках свята були відзначені лауреати премії “Кобзарик”, якій цьогоріч виповнюється 20 років. Серед них і Олександр Коташевський у номінації “Друг бібліотеки”.

Цю премію вручають представникам громадськості читацького активу за співпрацю з бібліотекою, допомогу у вирішенні актуальних питань її діяльності. Олександр Коташевський брав активну участь в організації різноманітних заходів у бібліотеці, а також подарував їй велику кількість літератури. За це йому урочисто вручили спеціальний диплом та “Кобзар” Т.Г. Шевченка.

Запрошений до слова лауреат прочитав вірш, присвячений прокурорській діяльності:

 - Ми стоїм на стороні закону,

Із щитом і мечем в руках,

Лиш закон нам дає настанови,

Конституція вказує шлях.

В номінації “Кращий читач” нагородили трьох учнів. Усі присутні мали можливість ознайомитися з дитячими книгами рівненських письменників та поспілкуватися з ними, насолодитися танцювально-музичними номерами, театральною мініатюрою “Біда навчить” за казкою Лесі України та казковою вікториною.   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також