Пропонував поліцейським валюту і просив відпустити

1314 0

Ми у соцмережах:

Пропонував поліцейським валюту і просив відпустити

26-річний водій "БМВ" за те, щоб на нього не складали адмінматеріали, намагався дати патрульним гроші. А коли ті не взяли, продовжував "торгуватись", щоразу збільшуючи суму хабара.

50? 100? 200? 400 "баксів"? Скільки тобі треба, щоб ти був нормальним? - так нетверезий водій "БМВ" пропонував патрульним неправомірну вигоду за неоформлення на нього протоколу, коли ті  його затримали вночі 25 березня на вулиці Соборна у Рівному за перетин подвійної суцільної лінії розмітки. 

Поліцейські під час спілкування з водієм помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння:  з рота було чути алкоголь, а також були порушеними координація рухів та мови. Втім, водій не захотів пройти перевірку на Драгері чи у медзакладі.  

Патрульна поліція Рівненської області повідомляє, що на порушника склали протокол за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння (по відмові ) та винесли постанову за порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг. І викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також