ПРОПОЗИЦІЯ ХОЧЕ ЗДІЙСНИТИ СОЦІАЛЬНУ РЕВОЛЮЦІЮ

1910 0

Ми у соцмережах:

ПРОПОЗИЦІЯ ХОЧЕ ЗДІЙСНИТИ СОЦІАЛЬНУ РЕВОЛЮЦІЮ

Ідея соціальної революції в Україні набирає рейтинги і має все більше прихильників

 Нова в Україні політична партія ПРОПОЗИЦІЯ має намір здійснити соціальну революцію і перевернути владу "з голови на ноги" , щоб усі громадяни стали панівним класом, як написано в маніфесті партії та Конституції України.

Тобто "ПРОПОЗИЦІЯ" планує абсолютну зміну моделі влади в Україні. Бо люди зрозуміли, що стара система не працює! Весь абсурд владної системи в Україні досяг кульмінації!

На Рівненщині осередок ПРОПОЗИЦІЇ розпочав діяти, утворюючі осередки по містах і громадах, менше місяця тому, а популярність встигла набрати блискавичних показників - вісім відсотків підтримки. Відповідно і в Дубні, Радивилові, Млинові, в кожному селі.

Чому саме ПРОПОЗИЦІЯ об'єднує людей?

Навесні, коли владна бездарність дійшла фінішної прямої, проявивиши повну неспроможність захисти народ в час пандемії і зваливши все на органи місцевого самоврядування, мери міст змушені були діяти. Так розпочався рух супротиву мерів-однодумців, активних громадян України, для яких Україна - не гаманець, а місце, де вони живуть і будують майбутнє.

А в країні, де три революції не змогли відірвати від годівниці кубло паразитів, сила яких – у круговій поруці кумівства та корупції - майбутнього немає...Воно примарне.

І зрозуміло одне - вже більше навіть немає сенсу повторних спроб змін у безладі, який виник тридцять років тому в результаті розпаду радянської системи, яка залишила у спадок систему - правлячу верхівку і народ, який все стерпить.

Так зародилася ідея - об'єднатися на місцях і будувати країну, змінивши систему управління, взявши за основу найкращу модель найуспішніших постатей в історії світу! Не потрібно нічого вигадувати! Все давно працює в інших країнах.

Історія знає лише один шлях як все змінити: влада повинна будуватися «знизу вгору».

В основі доктрини ПРОПОЗИЦІЇ - ідеї і реальний досвід прогресистів, завдяки яким з'явився в 1930-і роки «Новий курс» Рузвельта, що вивів США з Великої депресії, а потім - ідея держави суспільного добробуту, соціальної держави, яка стала основою сучасної Європи.

У партії "Пропозиція" називають себе прогресистами нової хвилі.

До класичного прогрессизму, який виступає за соціальні права громадян, за справедливість і боротьбу з кричущим нерівністю, за промислову політику і сталий економічний розвиток, партія "Пропозиція" додала головну роль місцевого самоврядування та прямого народовладдя.

Влада має належати містам та громадам, питання мають вирішуватися на місцях, а центральна влада - здійснювати виключно функції захисту кордонів, представництва країни на міжнародній арені, будувати інфраструктуру між регіонами, захищати народ , Конституцію, гарантувати права громадян.

Бо Україна - це не офіси на Печерських пагорбах і не офіс Президента, і не крісла олігархів на Банковій. Україна - це кожен українець, це села, селища, міста, домівка кожного українця. Всі громадяни повинні стати новим «панівним класом», тобто постійно брати участь в ухваленні рішень і тримати під контролем політиків і чиновників. А де можливий ефективний контроль суспільства над владою? Тільки на низовому рівні - в громадах. Тому головне гасло партії ПРОПОЗИЦІЯ: "Владу - громадам!».

Сьогодні, коли прийшло чітке розуміння, що чинна влада згортає децентралізацію і практично будує модель КПРС в Україні, готуючи всіх українців до капітуляції та дефолту, все більше професійних, конструктивних, фахових кожен в своїй сфері, громадян по містах об'єднуються і готуються здійснити соціальну революцію під прапором партії ПРОПОЗИЦІЯ.

Осередки ПРОПОЗИЦІЇ об'єднують по всіх куточках України тих людей, хто завжди і попри все діяв заради своєї країни і майбутнього народу, розуміючи, що Україна - це земля прабатьків та майбутніх дітей, онуків, земля майбутніх поколінь.

"Державу треба поставити, нарешті, на ноги. Це можемо зробити тільки ми разом, - закликають однодумців прихильники ПРОПОЗИЦІЇ. - Вже цієї осені, прийшовши на вибори з ПРОПОЗИЦІЄЮ, ставши командою і проголосувавши за однодумців, можна розпочати соціальну революцію".

Місцеві штаби партії "ПРОПОЗИЦІЯ" закликають стати на сторожі держави, захистити свою землю, захистити країну, її майбутнє. Запрошують в команду однодумців, яким не байдужа доля України, які не бажають продаватися як складова бізнес-проектів олігархів на Банковій, на Печерських пагорбах у столиці.

Владу - громадам, впевненість - людям!

Приєднуйтесь! Ми очікуємо на ваші пропозиції! Ми вже з ПРОПОЗИЦІЄЮ! Ти з нами?

Нашу програму і інші конкретні пропозиції читайте на сайті: https://proposition.org.ua/

Приєднуйтеся до нашого телеграм-каналу, щоб бути в курсі найважливіших новин:
t.me/proposicia

Щоб приєдантися до команди, зв’яжіться з регіональним офісом команди партії за номером телефону: 063 573 35 65

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також