Просив відпустити за хабар

1457 0

Ми у соцмережах:

Просив відпустити за хабар

Водій хотів уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та просив патрульних його відпустити.

На трасі Київ-Чоп патрульні зупинили ГАЗ. 40-річному водію запропонували пройти медичний огляд, щоб визначити стан алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Алкотестер Драгер. Чоловік став просити патрульнпх, щоб його відпустити за хабар. Щоб уникнути адміністративної відповідальності за те, що керував автомобілем у нетверезому стані, намагався дати поліцейським 2 тисячі гривень неправомірної вигоди.

Поліцейські повідомили мешканцю Рівненщини про те, що в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, та попередили, що все фіксується на нагрудні відеокамери. Водію пояснили, що у випадку
такої повторної пропозиції  - викличуть на місце події буде викликано слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Рівненщини повідомляє, що Драгер показав у водія  1,72 проміле алкоголю. З цим результатом чоловік не погодився та побажав пройти такий огляд в медичному закладі. Прямуючи до медичної установи, знову неодноразово наполягав на тому, щоб поліцейські взяли хабара та його відпустили. Висновок лікаря – 1,76 проміле. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за керування автомобілем у стані сп'яніння та винесли постанову, бо не мав посвідчення водія.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також