П’яний на Рівненщині утікав від поліції: спочатку на авто, а потім пішки

1202 0

Ми у соцмережах:

П’яний на Рівненщині утікав від поліції: спочатку на авто, а потім пішки

Вночі поліцейські мусили гнатися трасою за п’яним водієм «Nissan» біля села Верба Дубенського району.

 Як повідомляють патрульні, про те, що водій пив, їм повідомили небайдужі громадяни. Машину виявили неподалік АЗС біля в’їзду в село.

Водій, побачивши патрульний автомобіль, різко почав утікати, при цьому порушував правила дорожнього руху. За допомогою проблискових маячків та звукової сирени керманичу подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки — лише збільшував швидкість. Через деякий час його авто все ж вдалось заблокувати.

У чоловіка були усі ознаки алкогольного сп'яніння і він спочатку погодився пройти освідування, але поводився не зовсім адекватно і раптово почав утікати.

Патрульні наздогнали 40-річного водія за допомогою фізичної сили та спецзасобів — кайданок, одразу затримали. Вже після цього кермувальник у присутності двох свідків відмовився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та у найближчому медичному закладі.

На водія охоронці порядку склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, винесли постанову за ч.1 ст.126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортним засобам) КУпАП та склали протокол затримання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також