П’яний водій стояти не міг, але їхав «Мерседесом»

1826 0

Ми у соцмережах:

П’яний водій стояти не міг, але їхав «Мерседесом»

Четверо нетверезих водіїв патрульні виявили у вихідні на дорогах.

Вночі на трасі Київ-Чоп патрульні зупинили мотоцикл без номерного знаку, бо водій та пасажир були без мотошоломів.  Під час спілкування з 37–річним жителем Дубенського району поліцейські відчули запах алкоголю. Мотоцикліст згодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатору. Результат виявився позитивним - 1.49 проміле.

На водія складено протокол за керування в стані сп’яніння, винесено постанови за порушення правил користування мотошоломами, за експлуатацію транспортного засобу без номерного знака, за керування без відповідних документів та за без права керування.

Пасажир мотоцикла  поводив себе зухвало та агресивно, висловлювався нецензурно, не виконував вимоги про припинення правопорушення та намагався завадити правоохоронцям проводити розгляд справи. 20-річного жителя Млинівського району патрульні затримали. Відносно нього складено протокол за дрібне хуліганство та за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

А на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному за порушення Правил дорожнього руху поліцейські зупинили «Mерседес». 37-річний водій цього авто надув 3.26 проміле, що майже у 17 разів перевищує максимально допустимий рівень алкоголю у повітрі. Відносно нього складено протокол за керування у нетверезому стані, вилучено посвідчення водія та винесено постанову за керування автомобілем без відповідних документів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також