Ранок починається не з кави

2641 0

Ми у соцмережах:

Ранок починається не з кави

Для тих, хто не боїться експериментів: спробуйте почати день не з чашки ароматної кави, а з інших напоїв — природних енергетиків.

Вода з медом і лимоном не тільки надовго додасть бадьорості й сил, але і зміцнить імунітет, а також прискорить обмін речовин, сприяючи схудненню. Для поліпшення травлення вода повинна бути теплою, холодна може спровокувати біль у шлунку.

Хорошою альтернативою каві є зелений чай з жасмином. Він також має тонізуючий ефект, але крім цього, містить антиоксиданти, які підвищують імунітет, мають протизапальні та протипухлинні властивості.

Гранатовий сік містить величезний комплекс вітамінів і мікроелементів: калій, магній, залізо, фосфор, кальцій, натрій, дубильні речовини та ін. Напій покращує пам'ять, працездатність, забезпечує приплив сил і бадьорості, зміцнює серцево-судинну систему.

Якщо кава надає бадьорості на короткий час, а потім ви знову відчуваєте знесилення і сонливість та змушені випивати другу чашку ароматного напою, то імбирний чай володіє більш тривалим тонізуючим ефектом. Чай з імбиру покращує кровообіг, підвищує працездатність, зміцнює імунну систему і покращує метаболізм.

Випиваючи зранку какао, ви зарядитесь енергією і гарним настроєм на весь день. Можна додати спеції — корицю, кардамон, гвоздику, мускатний горіх. Крім того, напій надовго дає відчуття насичення і ви не будете голодні до обіду.

Цикорій додає бадьорості й сил і в той же час діє на нервову систему заспокійливо, не викликаючи тахікардії, чого не скажеш про каву. Такий ефект досягається завдяки вітамінам групи В, які містить цикорій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також