Рецидивіста взяли під варту в залі суду

945 0

Ми у соцмережах:

Рецидивіста взяли під варту в залі суду

Апеляційний суд Рівненської області скасував вирок міськсуду 27-річному чоловіку за вчинення грабежу та засудив його до реального позбавлення волі.

У лютому 2017 року він пограбував у приміщенні залізничного вокзалу станції «Рівне» перехожого, заволодівши його дороговартісним ґаджетом.

Вироком міськсуду зловмисника визнано винним у вчиненні грабежу, вчиненого повторно та засуджено до 4 років позбавлення волі. Одночасно, суд застосував вимоги статті  75 Кримінального Кодексу  України та звільнив чоловіка від відбування призначеного покарання із встановленням іспитового 3-річного строку.

Прокурор не погодився із таким рішенням суду, бо воно відповідало ступеню тяжкості вчиненого кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, отож оскаржив його.

Арпеляційний суд Рівненської області погодився із твердженнями прокуратури, скасував вирок та  ухвалив нове рішення. Засудженому призначено реальне покарання -  4 роки позбавлення волі, повідомила РВ прес-служба прокуратури Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також