Ревізори знайшли у сільській раді порушення

1096 0

Ми у соцмережах:

Ревізори знайшли у сільській раді порушення

Ревізори виявили порушення у сільській раді майже на 400 тисяч гривень.

На 392,6 тис. грн фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили ревізори управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області у фінансово-господарської діяльності Бугринської сільської ради Гощанського району..Контролем охоплено період з 1 січня 2015 по 1 травня 2018 року.

Було встановлено факти зайво призначеної житлової субсидії на загальну суму 82,6 тис. грн, яка перерахована надавачам послуг в повному обсязі, нецільового використання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 182,8 тис. грн.  Упродовж грудня 2016 року кошти були спрямовані сільською радою не на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів засобами навчання, а на придбання спортивних тренажерів, цифрових фотокамер та електричних плит.

Ревізорами виявлено покриття витрат іншої юридичної особи за рахунок коштів загального фонду кошторису сільської ради, порушення в нарахуванні та виплаті заробітної плати тощо.

Сільська рада вже відшкодувала 127 тис. грн. Керівнику направлено висновки на заперечення та вимоги про усунення решти виявлених порушень. Реізори склали вісім протоколів про адміністративні правопорушення. Матеріали передано управлінню захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, повідомляє прес-служба управління Західного офісу
Держаудитслужби  в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також