Резервісти захотіли стати контрактниками

2056 0

Ми у соцмережах:

Резервісти захотіли стати контрактниками

На Рівненському загальновійськовому полігоні завершилися навчальні збори оперативного резерву першої черги.

Тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Захід» полковник Володимир Миронюк подякував особовому складу оперативного резерву за високий рівень військової дисципліни, ініціативу та старанність і проявлений професіоналізм.

За високі показники у бойовій підготовці, зразкове виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України та за підсумками проведених навчальних зборів військовослужбовці оперативного резерву були високо оцінені командуванням Генерального штабу Збройних Сил України, Командування Сухопутних військ Збройних сил України та оперативного командування «Захід» та відзначені почесними нагрудними знаками «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня, «За доблесну військову службу Батьківщині», «За досягнення у військовій службі» ІІ ступеня, «Сухопутні війська України», «За службу».

Бригада з радістю чекає у свої лави військовослужбовців оперативного резерву першої черги! — наголосив командир бригади полковник Олександр Жакун та подякував за службу.

Значна кількість військовослужбовців оперативного резерву під час проходження навчань прийняла рішення продовжити службу на контрактній основі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також