Рідним трьох полеглих на війні Героїв вручили у Костополі нагороди

1149 0

Ми у соцмережах:

Рідним трьох полеглих на війні Героїв вручили у Костополі нагороди

Посмертно нагороджені Андрій Петрик, Дмитро Рицький, Сергій Матвійчук.

Нагороди передали рідним загиблих військовиків у Костопільській міській раді.

Орденом «3а мужність II ступеня» нагороджено Андрія Петрика (посмертно). Нагороду захисника передали дружині Вікторії Петрик.

31-річний Андрій у бою за нашу Батьківщину загинув 25 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Невське Луганської області. Надійний товариш, зразковий сім’янин, справжній українець. Був учасником АТО в 2014 - 2015 роках. Андрій завжди відстоював справедливість, ніколи не занепадав духом, за непростих життєвих ситуацій завжди говорив дружині та мамі: «Дівчатка, ніколи не плачте!».

Орденом «За мужність III ступеня» нагороджено Дмитра Рицького (посмертно). Під час виконання бойового завдання на Донеччині 18 травня 2022 року віддав своє життя за Україну. Йому було лише 21 рік. З 2019 року Дмитро був учасником АТО. Його знали як доброго, чуйного, веселого та відповідального бійця. Його життєвим кредо було гасло «Рухатися тільки впереред!».

Нагороду отримала мама Валентина Рицька.

Медаллю «За військову службу Україні» нагороджено Сергія Матвійчука. Загинув 18 червня 2022 року, у віці 51 рік, мужньо боронячи нашу землю на Луганщині. Сергій був дбайливим батьком, виховував трьох дітей - двох дочок та сина. Сергій служив на флоті і дуже пишався званням моряка, та коли настав час, без вагань піхотинцем пішов на фронт. 

Медаль вручили дружині Людмилі Матвійчук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також