Рішення передати ЖКП «Перспективне» в оренду скасували у суді

2297 0

Ми у соцмережах:

Рішення передати ЖКП «Перспективне» в оренду скасували у суді

Суддя Рівненського окружного адміністративного суду Катерина Недашківська 10 вересня визнала протиправним та скасувала рішення міського управління комунальною власністю та конкурсної комісії, які стосуються передачі майна ЖКП «Перспективне» в оренду.

«Перспективне» стало першим жеком у Рівному, який віддали в оренду. У квітні конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу  ТзОВ “Рівне Дім Сервіс”, яке запропонувало найвищу цінову пропозицію і яке з 2013 року надає у Рівному послуги «домової служби».

Власником товариства є рівнянин Микола Ніколайчук.

До суду ж, щоб скасувати рішення про передачу майна «Перспективного» в оренду, подало створене торік у Млинові товариство «Теплий Млинів», власником якого є мешканець Вінницької області Анатолій Шикула. Пан Шикула також володіє підприємством «Луцьк прекрасний».

Рівненський окружний адміністративний суду повністю задовольнив позов «Теплого Млинова», визнавши протиправними та скасувавши наказ міського управління комунальною власністю про створення конкурсної комісії з визначення орендаря ЖКП «Перспективне», а також безпосередньо рішення конкурсної комісії.

Міські посадовці мають місяць, щоб подати апеляційну скаргу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також