«Рівнеліфт» — спекулянт?

2620 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеліфт» — спекулянт?

Підприємство «Рівнеліфт», на яке покладені функції з обслуговування ліфтів у частині міських багатоповерхівок, відмовляється укладати угоди з житлово-комунальними підприємствами через те, що колишні ЖЕКи заборгували їм понад 450 тисяч гривень, а нинішні ЖКП не хочуть негайно погашати борг.

— Ще у січні минулого року рівень оплати за квартири у місті складав 77%, — прокоментував п.Собчук, — а в листопаді сягнув 93%. Це великий прорив, про який ми могли лише мріяти. І, зауважте, шість копійок з кожного квадратного метра житла сплачується за ліфт. На початок грудня «Рівнеліфт» виставив за свої послуги суму 390 тисяч гривень, 340 тисяч з них заплачено, а за капремонт ліфтів ми розрахувались повністю. Я мав особисту розмову з керівником «Рівнеліфту» Володимиром Варжелем і пропонував йому схему погашення боргу, але він хоче все і негайно, бо існують проблеми з виплатою зарплатні працівникам. ЖКП теж не мають повної проплати за послуги, однак зі своїми працівниками розраховуються.

Щодо реалізації програми користування ліфтами за картками, то вона не одержала підтримки у міської влади в особі п.Собчука, на його думку, вона спрацює не на користь працівників «швидкої», міліції, комунальних служб, людей, які приходять у гості та просто неплатоспроможних громадян, до того ж, далеко не у всіх будинках вхідні двері замикаються і обладнані домофонами. Хоча, можливо, експеримент буде продовжено на мікрорайоні «Північний».

Повертаючись до питання плати за квартиру, в якому багато хто має всі підстави запитати: «За що платити?», п.Собчук запевнив, що примусить начальників ЖКП згадати про свої обов’язки перед людьми, як-от якісний ремонт під’їздів, наявність у них лампочок, вчасне вивезення сміття тощо. «На ремонт під’їздів виділені цільові кошти, і якщо комусь замість ремонту в під’їзді набризкають вапном та зафарбують у тих місцях, де потрібно зварювати, нехай одразу повідомляє мені», — рішуче заявив п.Собчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також