Рівненщина отримала нові УЗД-сканери

1587 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина отримала нові УЗД-сканери

У межах реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» для міських та районних лікарень Рівненщини надійшли 19 сучасних УЗД-сканерів виробництва компанії «Philips».

Як розповів керівник групи впровадження проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок у межах реалізації проекту передбачається й повне переоснащення сучасним кардіологічним обладнанням лікарень первинного, вторинного та третинного рівня. Тож нині реалізовують етап проекту з переоснащення лікарень вторинного рівня.

– Закуплені УЗД-сканери дають змогу діагностувати не лише кардіологічні хвороби, а їх можна використовувати й для діагностики низки інших хвороб. Раніше лікарі функціональної діагностики районних лікарень не мали змоги працювати на обладнанні такого високого рівня. Тож для того, щоб вони могли повністю використовувати всі функції сканерів, ми організували спеціальне навчання, під час якого фахівці компанії «Philips» навчали районних спеціалістів роботі із закупленими УЗД-сканерами, – зазначає Сергій Рибачок.

Нові УЗД-сканери вже пройшли розмитнення та після завершення оформлення необхідних документів будуть передані до кардіологічних відділень районних та міських лікарень області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також