Рівненщина втратила ще трьох захисників

18332 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина втратила ще трьох захисників

На Рівненщині попрощались із трьома Героями: Анатолієм Шлапаком із Острожчини, Сергієм Котовичем із Володимиреччини та Сергієм Куприяновим із Вараша.

Анатолій Шлапак проживав у селі Сіянці. Народився 16 квітня 1967 року в місті Бердичів Житомирської області. Після закінчення загальньоосвітньої школи навчався у рідному місті на водія. Після одруження переїхав проживати на Острожчину. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, взяв до рук зброю, щоб захищати суверенність України та обороняти кожного з нас. Помер Анатолій 7 жовтня 2023 року.

Сергій Котович - солдат, житель села Довговоля Володимирецької територіальної громади. Служив механіком-водієм десантно-штурмового батальйону. Загинув у Запорізькій області, виконуючи бойове завдання.

Сергій Куприянов народився у Вараші. Служив старшиною із 2009 по 2020 рр. Упродовж 2014 року брав участь в АТО − нагороджений відзнакою президента України "За участь в Антитерористичній операції". У березні 2022 року Сергія було мобілізовано до лав ЗСУ. Служив головним сержантом−командиром відділення інженерної розвідки інженерно-технічного батальйону. Сергій Куприянов помер 11 жовтня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також