Рівненська облрада у серпні обере начальника острозького ліцею – зараз триває конкурс

1154 0

Ми у соцмережах:

Рівненська облрада у серпні обере начальника острозького ліцею – зараз триває конкурс

Відповідно до розпорядження голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, до 7 серпня триває прийом документів від охочих керувати Острозьким обласним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького.

 

Керівником ліцею може бути лише особа, яка має вищу військову освіту, досвід військової служби не менш як 10 років та педагогічної роботи не менш як 5 років.

Ліцей підпорядковується обласній раді, і депутати на сесії, що запланована на кінець серпня-вересень, голосуватимуть за контракт з новим керівником закладу. Проте безпосередньо обиратиме переможця конкурсна комісія з депутатів, членів трудового колективу, батьків та громадських активістів.

Відповідно до розпорядження голови облради, до конкурсної комісії увійшли депутатки Світлана Богатирчук-Кривко (фракція «Конкретних справ») та Людмила Мариніна («Батьківщина»), працівники ліцею Тетяна Матласевич та Ігор Тимощук, представниці об’єднання батьків  ліцею Марина Павлунь та Інна Дзядук, а також представниці громадської організації «Керівник» Наталія Сосюк та Алла Ярмошевич.

Більш детальну інформацію про участь у конкурсів можна прочитати на сайті Рівненської облради.

Нагадаємо, що з 2011 року військовим ліцеєм в Острозі керував Дем’ян Поліщук, проте наприкінці минулого року він звільнився за власним бажанням. Обов’язки керівника виконує наразі Ігор Приступа.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також