Рівненські баскетболісти здобули поразку і перемогу

794 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболісти здобули поразку і перемогу

Вчора, 18 січня, відбулося одразу дві гри. На жаль, рівненські баскетболістки програли київським, зате рівненські баскетболісти здобули перемогу у житомирян.

 Перед відповідальними матчами вдалося зіграти проти фаворита та лідера українського баскетболу "Київ-Баскета". Нажаль, поразка 77:53, але у тренерського штабу команди буде гарний матеріал для "розбору помилок" перед кубковими іграми! Найрезультативнішими в цьому матчі стали Вікторія Шматова - 18 очок та Людмила Спиридонова - 10.

Чоловіча команда Баскетбольного клубу "Рівне" друге коло регулярного чемпіонату у Вищій лізі розпочала з виїзної перемоги над БК "Житомир". Як і в домашніх матчах проти цієї команди, "легкої прогулянки" не вийшло. Але, з кожною десятихвилинкою, рівняни поступово набирали перевагу, і довели матч до перемоги 75:68. Найрезультативнішими в складі рівнян стали Євген Коровяков - 18 очок, Олександр Шепелев - 14, Дмитро Тимощук - 13 і Тарас Шанюк - 12. Повторна зустріч цих команд відбудеться у неділю, 19 січня та розпочнеться о 13:00.
А ми нагадуємо, що 1 та 2 лютого у нашому місті головна баскетбольна подія року. "Фінал чотирьох" Кубку України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також