Рівненські баскетболістки зробили серйозну заявку на медалі

1174 0

Ми у соцмережах:

Рівненські баскетболістки зробили серйозну заявку на медалі

На відміну від бейсболістів та софтболісток, які регулярно на п'єдесталі, інші рівненські команди не можуть похвалитися претензіями на медалі чемпіонату України.

Втім, минулих вихідних серйозну заявку на нагороди Суперліги зробила жіноча команда баскетбольного клубу "Рівне". У себе на майданчику підопічні В'ячеслава Ковалевського двічі обіграли чинного володаря Кубка України, команду, що посідає друге місце у турнірній таблиці, одеський "Інтерхім". Рахунок матчів красномовно засвідчує напругу на майданчику - 69:58 та 67:66.

Завдяки серії з чотирьох перемог поспіль рівнянки закріпилися на третій сходинці. Нашій команді залишилося ще зіграти один матч. Але навіть у разі поразки шанси на потрапляння до квартету, що розіграє медалі, досить високі. Якщо БК "Рівне" так і фінішує третім, то у півфіналі зіграє зі згаданим "Інтерхімом". Суперник, як бачимо, небезгрішний, тому помріяти можна не лише про бронзові, але й про срібні медалі. Про "золото" теж хотілося б помріяти, але "Київ-баскет" у нинішньому чемпіонаті не програв жодного матчу з двадцяти шести.
Втім, плей-буде потім. Поки що рівнянкам треба ще дограти регулярний чемпіонат. Зовсім не зайвим, щоб гарантувати третє місце, було б у суботу у Рівному переграти "Вінницьких блискавок". Початок матчу о 17.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також