Рівненські енергетики отримали медалі від президента України

749 0

Ми у соцмережах:

Рівненські енергетики отримали медалі від президента України

Згідно з указом президента України, три енергетики ПрАТ «Рівнеобленерго» отримали медалі «За працю і звитягу».

Це Олександр Бродський та Вадим Яремчук, які з жовтня відновлюють електропостачання на звільненій від окупантів на Херсонщині.

За вагомий внесок у забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану нагороду також отримав начальник служби диспетчеризації високовольтних мереж Олександр Левчук, який представляє усю команду департаменту диспетчерського керування ПрАТ «Рівнеобленерго».

- Це серце нашої енергетичної компанії, завдяки синхронізованій роботі якої, електромережі області функціонують у безперервному режимі навіть в умовах ворожих атак на енергосистему, - кажуть енергетики.

Восьмеро диспетчерів служби під керівництвом Олександра Левчука в режимі 24/7 чітко і безперебійно контролюють режим подачі електричної енергії, співпрацюють як з колегами з районних оперативно-диспетчерських груп, так і диспетчерами НЕК «Укренерго».

- Саме від наших бійців диспетчерського фронту залежить дотримання лімітів потужності – вони доводять їх безпосередньо до районних диспетчерів. Департамент диспетчерського керування налічує 92 диспетчерів. Усього, разом з електромонтерами оперативно-виїзних бригад – це майже 300 працівників, які працюють цілодобово не лише в умовах повномасштабного вторгнення – завжди робили це й раніше, - розповідає начальник департаменту Ігор Слинько.

За повідомленням Рівнеобленерго.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також