Рівненські піротехніки помчали до Дружби, де лунають вибухи на військових складах

1247 0

Ми у соцмережах:

Рівненські піротехніки помчали до Дружби, де лунають вибухи на військових складах

Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС України у Рівненській області виїхала на ліквідацію надзвичайної ситуації на 6 арсеналі Збройних сил України, що поблизу смт Дружба Ічнянського району.

Нагадаємо, сьогодні  03:40 ночі до ДСНС надійшла інформація про пожежу та вибухи на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба у Ічнянському районі Чернігівської області.

Територія 6 арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га. З зони можливого ураження евакуювали евакуювали майже 10 тисяч людей.  До евакуації залучено автотранспорт. З 04:22 ночі закрито повітряний простір в радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено.

Сьогодні о 09:00 група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області виїхали на ліквідацію цієї надзвичайної ситуації. До місця надзвичайної ситуації від ГУ ДСНС області направлено 5 чоловік особового складу групи піротехнічного розрахунку з засобами розмінування та дві одиниці спецтехніки ДСНС області. Рівненські піротехніки проводитимуть очищення території арсеналу від боєприпасів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також