Рівненські спідвеїсти потренувалися у Торуні

1184 0

Ми у соцмережах:

Рівненські спідвеїсти потренувалися у Торуні

Спідвеїсти «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Марко Левішин, Максим Росощук та Роман Капустін провели у польському місті Торунь дводенний тренувальний збір.

У перший день наші гонщики поїздили на доріжці одного з найкращих у світі спідвейних стадіонів «Мотоарена» у Торуні. Другого дня 11-річний Роман Капустін потренувався з польськими однолітками на міні-треці, розташованому неподалік від стадіону.

— Коли ми торік змагалися у Празі, де проходив чемпіонат світу зі спідвею у класі мотоциклів з об’ємом 250 куб. см, то познайомилися з тренером дитячої збірної Польщі Яном Зомбіком, — розповів директор Рівненського міського спортивно-технічного клубу Сергій Головня. — У нас склалися гарні стосунки, от Ян Зомбік нас і запросив. Причому два дні тренувалися ми безкоштовно. При тому, що у Рівному за тренування доводиться платити 800 грн., плюс поливальна машина. Цього разу ми взяли до Польщі одного вихованця дитячої секції — Романа Капустіна, який у нас найкращий, переможець Кубка області у класі 125 куб. см. На 7?8 липня маємо ще одне запрошення, до Перемишля. Туди повеземо вже трьох юних гонщиків. Подібні поїздки дуже важливі. Наші гонщики можуть побачити свої помилки, свій рівень.

Чого навчилися у Польщі — рівненські гонщики продемонструють наступного тижня на Меморіалі Марка. Очікується, що Левішин та Росощук змагатимуться серед дорослих, а Капустін у дитячих заїздах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також