Рівненські забудовники розпочали «війну» за 25 соток у центрі Рівного

3179 0

Ми у соцмережах:

Рівненські забудовники розпочали «війну» за 25 соток у центрі Рівного

Йдеться про ділянку на вулиці Кавказькій,32б, що належить Рівненській обласній раді і на якій стоїть будівля колишнього «Рівневідеокіно». Між іншим, якраз під вікнами посадовців облради та ОДА.

Нагадаємо, облрада навесні оголосила, що шукає інвестора, який би на місці старої одноповерхової будівлі збудував щось нове, виділивши обласній громаді приміщення у новобуді.

На так званий конкурс було подано три пропозиції, і обласна рада обрала інвестиційний проект ТОВ «БК Інтер-Буд», що належить до групи компаній «Інтер-Бетон» бізнесмена Юрія Чаборая.

Цю пропозицію обрали з двох причин: «Інтер-Буд» запропонував найбільшу кількість площ у новобудові, а окрім того, Юрій Чаборай має дуже хороші стосунки з багатьма рівненськими політиками.

Інтер-Буд хоче збудувати на Кавказькій 13-поверхівку з комерційними, житловими та готельними площами

Конкурент «Інтер-Буду», товариство «Ажур ЛТД», з результатами відбору не погодилося і намагається вплинути, щоб на сесії облради 7 вересня депутати не проголосували за укладання інвестиційного договору з «Інтер-Будом».

Посилається, зокрема, на начебто нечітко прописані умови щодо землі під будівництво. Обласні посадовці, до слова, стверджували, що ділянка на Кавказькій залишиться у комунальній власності громади області. Додамо, що «Ажур ЛТД» є власником гаража біля будівлі, на місці якої має бути будівництво.

Скаргу «Ажуру» сьогодні розглядатиме будівельна комісія облради. За підприємством, між іншим, також стоять впливові люди. Так, співвласниками товариства є В’ячеслав Кочубей та Андрій Ільчук, які є засновниками кількох будівельних фірм і, зокрема, були пов’язані зі скандальним будівництвом на Пагорбі слави.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також