«Рівнеобленерго» відключило від електропостачання ОСББ «Смарт»

1774 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеобленерго» відключило від електропостачання ОСББ «Смарт»

Енергетики кажуть, що стали заручниками ситуації з компенсацією пільг та субсидій.

Сьогодні через заборгованість за спожиту електроенергію від електропостачання було відключено ОСББ «Смарт» на вулиці Волинської дивізії, 7, у Рівному. За декілька годин електропостачання було відновлене.
«Рівнеобленерго» пішло на зустріч споживачам за домовленістю з міським головою Рівного Володимиром Хомком, який ґарантував оплату боргу– 70 тисяч гривень.

«Рівнеобленерго» повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці, було змушене піти на такі непопулярні методи, оскільки самі купуємо електроенергію в ДП «Енергоринок». Якщо виникне борг перед держпідприємством, Рівненській області обмежать постачання електроенергії. Зауважимо, що окрім ОСББ «Смарт» борги у понад 50 тисяч гривень мають ще п’ять ОСББ Рівного. Загальний борг ОСББ за електроенергію – 1 млн 152 тисячі гривень.

Проблема відшкодування пільг та субсидій особливо гостро постала саме цьогоріч у зв’язку зі змінами у процедурі їх нарахування.
Між тим, з 420 тисяч побутових споживачів у Рівненській області, більше половини – 230 тисяч – отримувачі пільг та субсидій. А це 25 мільйонів гривень нарахувань на місяць, які держава цьогоріч «Рівнеобленерго» ще не відшкодовувала і які підприємство повинно спрямувати на закупівлю електроенергії в ДП «Енергоринок» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також