Рівнян запрошують на грандіозне шоу – «Холодне серце»

1193 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують на грандіозне шоу – «Холодне серце»

12 січня у Міському будинку культури Рівного покажуть «Холодне серце» - масштабну постановку від одеського продюсерського центру «Made in Odessa».

«Холодне сонце» - це неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого для дітей всього світу однойменного мультфільму. До речі, цей мультфільм отримав найбільші касові збори за всю історію компанії «Walt Disney». Історія здивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше, і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій. «Холодне серце» - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини. Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія подарують глядачам відчуття свята. Вистава має успіх не тільки в Україні, але і за кордоном. Проект «Холодне серце» і всі його учасники отримали іменні сертифікати подяки, нагороду за участь у фестивалі «Sharjah children's Reading Festival, 9th Edition» і запрошення на гастролі в інші країни. Квитки коштують від 80 грн. Придбати можна у касі Міського будинку культури та онлайн.

Дітям до п’яти років вхід безкоштовний при умові, що дитина сидітиме на руках у дорослого. Вистава у Рівненському МБК розпочнеться 12 січня о 19.00. Довідка за телефонами: +38 (097) 055 32 21 та 43-93-38.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також