Рівнян запрошують на контрактну службу

1460 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують на контрактну службу

На військову службу за контрактом терміном від трьох до п’яти років приймають громадян призовного віку та військовозобов’язаних, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та вік від 18 до 40 років. Також приймають громадян віком до 60 років на військову службу за контрактом до закінчення особливого періоду.

На військову службу за контрактом терміном від трьох до п’яти років приймають громадян призовного віку та військовозобов’язаних, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та вік від 18 до 40 років. Також приймають громадян віком до 60 років на військову службу за контрактом до закінчення особливого періоду. Військовослужбовці військової служби за контрактом мають право на: - виплату грошової компенсації за піднайом житла; - отримання матеріальної допомоги на оздоровлення у разі вибуття у щорічну чергову відпустку в розмірі місячного грошового забезпечення; - отримання підйомної допомоги у розмірі 100% місячного грошового забезпечення при переїзді до нового місця служби та 50% на кожного члена сім'ї; - вступу до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів; - постановку на чергу для отримання постійного житла; - на безкоштовне медичне та санаторне лікування у військовому шпиталі. військкомат
військкомат

За детальнішою інформацією потрібно звертатися за місцем проживання до районних (міських)військових комісаріатів або до Рівненського обласного військового комісаріату(м. Рівне, вул. Грабник, буд. 4, тел. +380 93 642 8080).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також