Рівнян запросять на медичний пікнік

1614 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запросять на медичний пікнік

Таких заходів Рівне ще не бачило! - запевняють працівники уравління охорони здоров'я Рівного.

Про це повідомили вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці.

- Друзі, ми готуємось до нової події в місті Рівному – МЕДИЧНИЙ ПІКНІК! Нас надихнули тематичні пікніки, що проводились у м.Києві та ми підхопили ідею для втілення у життя саме у нашому місті.

Ми розкажемо Вам "чим живуть" заклади охорони здоров′я, як зберегти своє здоров′я та важливість профілактичного огляду, навчити дорослих та дітей надавати невідкладну медичну допомогу.

Ми ближче познайомимо рівнян та гостей міста з молодими лікарями центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівного, звузимо дистанцію лікар – пацієнт, допоможемо знайти відповіді на запитання, що стосуються медичної реформи. Ми хочемо донести важливість здорового способу життя на простих та практичних прикладах.

Тисячі міфів вкорінились в свідомості багатьох людей щодо проведення імунопрофілактики. Наша мета допомогти розвіяти та зруйнувати зайві вагання стосовно вакцинації, навчити молодих батьків правильно доглядати за новонародженим та припинити боятись примарних проблем. Розповімо Вам про інфекції з якими найчастіше стикаються батьки малюків та як лікувати простуду Вашої малечі.

Ми навчимо Вас та Вашу малечу доглядати за ротовою порожниною та найважливіше – не боятись візиту до стоматолога. Розкажемо про цілющі властивості трав та навчимо їх використовувати.

А ще всім бажаючим проведемо вимірювання артеріального тиску та рівня глюкози крові (за умови якщо Ви не снідали), проведемо аналіз на визначення показника холестерину та за допомогою тест-систем зробимо аналіз крові на вірусний гепатит.

Наш захід заплановано на День міста Рівного, 26 серпня, у парку імені Т.Г. Шевченка. Про конкретне місце дислокації та про те, що на вас очікує в деталях, ми анонсуємо зовсім скоро!

До речі, ми залучаємо всіх бажаючих до заходу, яким є що розповісти для пацієнтів! На сьогодні разом з нами підготовку до Медичного пікніка у Рівному проводять громадські організації Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО "Батьки за вакцинацію", "Рівне-ТАКМЕД", Рівненська організація Товариства Червоного Хреста та приватна клініка БейбіДок.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також