Рівнян кличуть подивитися, що вміють робити діти

1182 0

Ми у соцмережах:

Рівнян кличуть подивитися, що вміють робити діти

У Рівненському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відкрили виставку-конкурс «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

Школярі із 19 районів Рівненщини змагалися у номінаціях електротехніки та радіоелектроніки; промислової, сільськогосподарської та космічної техніки; транспортних засобів; технічних навчальних посібників; екології, енергозбереження, медицини, біології та сільського господарства; спортивно-технічного моделювання; техніки майбутнього; історичних моделей; ігор та іграшок з елементами техніки; архітектури та будівництва. Усього 135 робіт.

У підсумку, журі визнали найкращими роботи учнів із м. Дубна (І місце), Костопільського району (ІІ місце), м. Рівного (ІІІ місце).

Виставка стала прекрасною нагодою для учнів шкіл та вихованців технічних гуртків продемонструвати свою фантазію, творче мислення, технічні знання та вміння. Кращі експонати виставки будуть представляти Рівненщину на Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», яка буде проходити у м. Київ в Українському державному центрі позашкільної освіти.

Виставка триватиме до 13 квітня. Усіх охочих її відвідати чекають за адресою: м. Рівне, вул. В.Чорновола, 74. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також