Рівняни масово здають копійки волонтерам на благодійність

2198 0

Ми у соцмережах:

Рівняни масово здають копійки волонтерам на благодійність

Акцію «Копійки рятують життя» благодійного фонду «Скарбниця надії» продовжили ще на місяць через ажіотаж і бажання рівнян долучитися до неї. Ідея полягає у тому, щоб здати монети, що вже вийшли з обігу, на благодійність. Про такий збір у фонді оголосили з початком жовтня – саме з цього часу 25 копійок почали вилучати з обігу.

У волонтерки і керівниці благодійного фонду «Скарбниця надії» Маряни Реви на момент зустрічі з журналістами «Суспільне Рівне» було близько 50 кілограмів монет, що уже вийшли з обігу. Їх планують обміняти в банку. В організації вже встигли обміняти усе зібране на 17 тисяч гривень. Ще мають дрібязку орієнтовно на 20 тисяч гривень.

Ми очікували, що принесуть люди в жменьках копійки, ми закликали принести 25 копійок, які вже непотрібні, щоб люди не тратили час, щоб здавати їх банку. Людей стільки долучилося, особливо школи, дитячі садочки. Ми використовуємо вже ці кошти по мірі того, як телефонують мами з онковідділення, на препарати, на те, що вони поточно закуповують, на обстеження, на КТ і на МРТ, – розповіла керівниця БФ «Скарбниця надії» Мар'яна Рева (на фото)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також