Рівняни здобули два «золота» на чемпіонаті України з легкої атлетики

1704 0

Ми у соцмережах:

Рівняни здобули два «золота» на чемпіонаті України з легкої атлетики

Чемпіонат проходив у Луцьку чотири дні і зібрав команди з усіх регіонів країни. Рівняни хоч і посіли восьме місце у загальнокомандному заліку, здобули два перших місця, два других та два третіх.

Першість отримала Наталія Прищепа на дистанціях 1500 та 800 метрів. Два других місця - Дмитро Сірук, який біг 10 км, та Вікторія Федчик на дистанції 3000 метрів з перешкодами.

Треті місця здобули Ольга Котовська (10 км) та Володимир Мисливчук, який метав молот.

Команда Рівненської області поступилася командам Києва, Київської, Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Волинської та Львівської областей.

- За останні п'ять-шість років це пристойний результат, оскільки попередніми роками Рівненська область посідала 12-13-14 місця, - зазначив у соціальній мережі Facebook тренер рівненських легкоатлетів Олег Машанєнков. – Під час чемпіонату України з легкої атлетики також відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між ФЛАУ та Національною радою реабілітації захисників України. Були проведені забіги на дистанції 400 метрів та 1500 метрів. На дистанції 1500 метрів третім фінішував рівнянин Валентин Дерело, ветеран АТО. Глядачі активно та стоячи підтримували воїнів, розуміючи, що тут головне не результат, а шана та подяка нашим захисникам. Після забігів маленькі волиняни подарували воїнам символічні троянди.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також