Сарненець поскаржився на поліцію, бо не перевірила, чи дбають про дитину (ФОТО)

2483 2

Ми у соцмережах:

Сарненець поскаржився на поліцію, бо не перевірила, чи дбають про дитину (ФОТО)

Чи завжди поліція може перевірити, в належних умовах утримується дитина чи ні, знущаються над нею вдома чи ні? Житель Сарн Артем Макуха стверджує, що поліція не може відреагувати, навіть коли вказати правоохоронцям на таку сім’ю.

Про ситуацію Артем Макуха розповів 27 серпня у своєму пості в спільноті «Ровно. Твой город /Рівне. Твоє місто»:

«Сьогодні біля кінопалацу «Україна» побачив двох дорослих та дитину приблизно років шести. Викликав поліцію, адже дитина була в незадовільному стані, а саме в брудному одязі, який на неї був завеликий, і брудна на обличчі. А дорослі були п'яні, що не розуміли, на якому світі знаходяться (напівбезхатьки, я б сказав), запухлі і страшні обоє. Викликав, щоб перевірили, чи дитина отримує батьківське піклування та живе в нормальних умовах, а також чи взагалі є їхньою.

Поки вони півгодини шатались по зупинці і вибирали, чим поїхати, поліції не було. Сіли в тролейбус, доїхали до зупинки «Пивзавод», звідки вони направились на перехрестя Дворецької та Поповича, а там в приватний будинок відразу біля перехрестя. Потім туди зайшли ще декілька морально опущених чоловіків, кожний з яких був страшніший за попереднього. Під час цієї мандрівки декілька разів викликав поліцію.

Після 20 хв очікування під будинком, в який вони увійшли, приїхала поліція - це рівно через годину після першого виклику. Відповіли, що не мають права на приватній території перебувати і варіантів у мене немає (наплели ще цілу купу всього, подякували за пильність, сіли в машину і поїхали), коротше нуль. А тепер зауважте, який паркан, ковані ворота з відеодомофоном і що в такому місці забули двоє напівбезхатьків і мала дитина, чим вони там займаються. 100% вони там не мешкають. Сусіди сказали мені, що поліція зі швидкою не вибувають з цього дому і ніхто нічого не може зробити. Останній раз були там два дні тому».

«РВ» звернулося за коментарем до патрульної поліції Рівного. У прес-службі відомства пообіцяли прокоментувати ситуацію після її детального вивчення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також