Рівнянин розповсюджував психотропи через логістичну компанію, а клієнтів шукав через телеграм-канал

498 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин розповсюджував психотропи через логістичну компанію, а клієнтів шукав через телеграм-канал

Слідчі задокументували 22 факти збуту. Поліцейські вилучили у 35-річного рівнянина психотропних речовин на майже 4 мільйони гривень. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наркозбувача викрили минулоріч працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими слідчого управління, за інформаційної підтримки відділу кримінального аналізу та процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

13 листопада його затримали під час відправлення п’ятьох чергових посилок у різні регіони України.

Встановлено, що клієнтів зловмисник підшуковував через телеграм-канал, а збував наркотики через логістичну компанію. Таким же чином і отримував товар, який у подальшому фасував та збував.

Поліцейські також провели санкціонований обшук у квартирі фігуранта та вилучили понад 2 кілограми наркотиків на загальну суму майже 4 мільйони гривень: понад півтора кілограми «Альфа-PVP», 170 пігулок «МДМА» (екстазі), майже 600 грамів амфетаміну, канабіс, а також чотири мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги та інші докази.

Наркозбувача затримали. Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави, де він перебуває і досі. Слідчі вже закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також