Рівнянка оскаржує дії прокуратури у суді

1522 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка оскаржує дії прокуратури у суді

Сімнадцять років тому у селі Бабин вбили її сина. Верховний суд України засудив вбивцю до десяти років позбавлення волі. Засуджений вже вийшов на волю.

Жінка переконана, що покарання було не достатньо суворим і відбув його чоловік за інші злочини, які скоїв до того, як потрапити за грати. Пані Ніна вважає, що докази, які підтверджували вину вбивці - зникли, звинувачує прокуратуру Рівненської області у службовій недбалості та відстоює свої переконання у суді. Суд першої інстанції позов жінки не задовільнив. Сьогодні мало відбутися засідання в Апеляційному суді Рівненської області. Розгляд справи перенесли через те, що на засідання не з'явилися прокурор та адвокат Ніни Рудик.

- Хтось має бути винен у вбивсті мого сина,  - прокоментувала скаржниця журналістам телеканалу UA: Рівне. - Хтось повинен бути покараний. Ніхто не покараний. Відкрили кримінальне провадження, коли я звернулася по цьому питанню. Де зникли речові докази і чому ніхто не покараний за вбивство сина? Відкрили кримінальне провадження, а тепер закривають. І всі речові докази знешкоджені прокуратурою і судами. Звертаюся в прокуратуру, питаю. А мене ще й виганяють звідти.

У прокуратурі Рівненської області свою позицію у цій справі пообіцяли прокоментувати після судового засідання 17-го липня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також